Dynamic Positioning System ( DPS )

Shipcontroller kan vi nu tilbyde DPS Dynamic Positioning System til vores 755 modeller.

Det dynamiske positioneringssystem er den perfekte mulighed for båd operatører, der ønsker at fastholde bådens retning og position når der skal gøres klar til at lægge til kaj, tanke eller venter på at en sluse/bro skal åbne. Ved hjælp af DPS er der tid til at klargøre fendere og fortøjninger uden stress. Systemet virker som et virtuelt anker og sørger for at båden ligger stille med under 80cm afvigelse ved hjælp af avanceret GPS teknologi. Systemet kan aktiveres direkte fra fjernbetjening, og vil på skærmen automatisk vise DPS systemet når det er aktiveret. 

Vil du høre mere om DPS og mulighederne til din båd så kontakt os

Se vores DPS system i brug her – https://www.youtube.com/watch?v=iIPVdvxF5_c